suites

Vier van de vijf suites zijn gelegen in het voormalige koetshuis van de villa, dat exclusief toebehoort aan onze gasten. Alle vijf de suites zijn verschillend. Uitgangspunt bij de totstandkoming van de suites was om het unieke in iedere ruimte te benadrukken door indeling, kleur- en materiaalgebruik. Suite 1 en 2 zijn verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich een badkamer en een woonkamer met zit- en eetgedeelte, op de verdieping drie ruime bedsteden (1 tweepersoons en 2 eenpersoons). Voor de allerkleinsten staat er een kinderbedje. Suite 3 en 4 hebben meer het karakter van een ruime hotelkamer en bestaan uit een zit/slaapkamer en een badkamer. Alle suitebewoners kunnen kosteloos gebruik maken van de keuken in de entreehal van de b&b, gelegen tussen suite 1 en 2. Naast een koelkast, magnetron en wasbak is er ook een tweepits inductiekookplaat.

Suite 5 is gesitueerd in onze geheime tuin. Een speciaal plekje met een eigen oprijlaantje, helemaal verscholen in het groen. Een compleet houten huis met een keuken en twee slaapkamers, waarvan één bijzonder groot met een houten kinderbed. De zeer ruime woonkamer met extra lange tafel, supergrote hoekbank en open keuken beschikt ook nog over een romantische tweepersoons slaapvide met uitzicht op de sterrenhemel. Al met al ruimte voor zes personen! De grote houten veranda voor het huis maakt het vakantiegevoel compleet: de zonsondergang is nergens zo mooi te zien als vanaf daar.

suite 1 suite 1 bedstee

Suite 1

suite 2 suite 2 suite 2

Suite 2

suite 3 suite 3

Suite 3

suite 4 suite 4

Suite 4

huisje vooraanzicht huisje vide

Suite 5

Prijzen en tijden (per suite, inclusief ontbijt, op basis van twee personen)

Suite 1 of 2
€ 100 (zondag t/m donderdag)
€ 105 (vrijdag en zaterdag, en tijdens schoolvakanties)

Suite 3 of 4
€ 80 (zondag t/m donderdag)
€ 85 (vrijdag en zaterdag, en tijdens schoolvakanties)

Suite 5
€ 120 (zondag t/m donderdag)
€ 125 (vrijdag en zaterdag, en tijdens schoolvakanties)

Iedere volwassene extra kost 10 euro per nacht, ieder kind vanaf drie jaar 5 euro per nacht. In de weekenden van Pasen, Pinksteren en Hemelvaart wordt een toeslag van 10 euro per nacht per suite berekend.

Met ingang van de vierde nacht geldt een korting van 30% per nacht.
Aankomst mogelijk na 15.00 uur (tijdstip in overleg)
Vertrek uiterlijk om 11.00 uur

Er geldt een minimumverblijf van twee nachten.
Buiten de reguliere schoolvakantie is Madame Lescaut geopend van donderdag t/m maandag.

Geen huisdieren toegestaan.

Faciliteiten

In de hal van het koetshuis kunt u naar hartelust boeken, tijdschriften en spelletjes pakken. Alle ruimtes zijn voorzien van een eigen ruime badkamer, een comfortabel zitgedeelte met tv, dvd-speler en een draadloze internetverbinding. Iedere suite heeft een eigen terras, waar ’s morgens bij mooi weer ontbijt wordt geserveerd. In de zeer ruime tuin zijn de sauna en hot tub (met uitzicht over de landerijen) vrij te gebruiken. Fietsen (met of zonder kinderzitjes) en een grote bakfiets op basis van beschikbaarheid vrij te gebruiken.

Kinderen

Suite 1 en 2 en 5 zijn zeer geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen. Er is speelgoed voor iedere leeftijd, kinderboeken en diverse kinder-DVD’s. In de hal bevinden zich een magnetron en koelkast. In de tuin is een supergrote trampoline (veilig ingegraven!), een zandbak en een speeltuin voor de kleintjes.

Diner

In de omgeving zijn veel goede restaurants (wij adviseren u graag bij uw keuze).

Ontspanning

Naast eigen terras kunt u gebruikmaken van meerdere lommerrijke zitjes in de tuin, van de sauna, jeu-de-boulesbaan en de hot tub. Natuurlijk kunt u zich ook terugtrekken in uw suite met een boek, tijdschrift of DVD uit de hal.

Drank en versnaperingen

’s Avonds nog een fles wijn opentrekken in uw suite? In de (koel)kast in de hal kunt u (tegen betaling) wijn, bier, fris, sap en versnaperingen pakken.