suites

Vier van de vijf suites zijn gelegen in het voormalige koetshuis van de villa, dat exclusief toebehoort aan onze gasten. Alle vijf de suites zijn verschillend. Uitgangspunt bij de totstandkoming van de suites was om het unieke in iedere ruimte te benadrukken door indeling, kleur- en materiaalgebruik. Suite 1 en 2 zijn verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich een badkamer en een woonkamer met zit- en eetgedeelte, op de verdieping drie ruime bedsteden (1 tweepersoons en 2 eenpersoons). Voor de allerkleinsten staat er een kinderbedje. Suite 3 en 4 hebben meer het karakter van een ruime hotelkamer en bestaan uit een zit/slaapkamer en een badkamer. Alle suitebewoners kunnen kosteloos gebruik maken van de keuken in de entreehal van de b&b, gelegen tussen suite 1 en 2. Naast een koelkast, magnetron en wasbak is er ook een tweepits inductiekookplaat.

Suite 5 is gesitueerd in onze geheime tuin. Een speciaal plekje met een eigen oprijlaantje, helemaal verscholen in het groen. Een compleet houten huis met een keuken en twee slaapkamers, waarvan één bijzonder groot met een houten kinderbed. De zeer ruime woonkamer met extra lange tafel, supergrote hoekbank en open keuken beschikt ook nog over een romantische tweepersoons slaapvide met uitzicht op de sterrenhemel. Al met al ruimte voor zes personen! De grote houten veranda voor het huis maakt het vakantiegevoel compleet: de zonsondergang is nergens zo mooi te zien als vanaf daar.

suite 1 suite 1 bedstee

Suite 1

suite 2 suite 2 suite 2

Suite 2

suite 3 suite 3

Suite 3

suite 4 suite 4

Suite 4

huisje vooraanzicht huisje vide

Suite 5

Prijzen en tijden (per suite, inclusief ontbijt, op basis van twee personen)

Weekenden

Bij Madame Lescaut boek je een heel weekend, dus van vrijdagmiddag 15.00 tot zondagmiddag 17.00 uur.

De kosten hiervoor zijn:

suite 1 en 2 -> 275,- euro inclusief 2x uitgebreid ontbijt.

suite 3 en 4 -> 195,- euro inclusief 2x uitgebreid ontbijt.

suite 5 -> 335,- euro inclusief 2x uitgebreid ontbijt.

Deze prijzen zijn gebaseerd op een bezetting van 2 volwassenen (suite 3 en 4) en 2 volwassenen en 2 kinderen (suite 1,2 en 5). Een extra volwassene kost 20 euro per nacht, een extra kind (van 3 t/m 17 jaar) kost 10 euro per nacht. Andersom worden deze kosten in mindering gebracht bij minder bezetting. Via het boekingssysteem worden de vrijdag- en zaterdagnacht elk berekend als 50% van de weekendprijs. Natuurlijk kun je altijd nachtjes aan je weekend ‘vastplakken’.

Doordeweekse nachten buiten de schoolvakanties en feestdagen (ontbijt onder voorbehoud)

De prijzen voor doordeweekse nachten buiten de feestdagen en schoolvakanties zijn als volgt:

suite 1 of 2: 115 euro (op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen) inclusief ontbijt.

suite 3 of 4: 80 euro (op basis van 2 volwassenen) inclusief ontbijt.

suite 5: 130 euro (op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen van 3 jaar of ouder) inclusief ontbijt.

Schoolvakanties (met uitzondering van de zomervakantie)

In alle schoolvakanties is het alleen mogelijk om te boeken van maandag t/m vrijdag en van vrijdag t/m zondag of maandag.

Voor schoolvakanties gelden de volgende prijzen (inclusief alle dagen ontbijt)

suite 1 en 2 van maandag t/m vrijdag: 420 euro, van vrijdag t/m zondag 17.00 uur: 275 euro, van vrijdag t/m maandag 11.00 uur: 360 euro.

suite 3 en 4 van maandag t/m vrijdag: 295 euro, van vrijdag t/m zondag 17.00 uur: 195 euro, van vrijdag t/m maandag 11.00 uur: 255 euro.

suite 5 van maandag t/m vrijdag: 470 euro, van vrijdag t/m zondag 17.00 uur: 335 euro, vrijdag t/m maandag 11.00 uur: 405 euro.

Voor alle boekingen geldt:

- minimum verblijf 2 nachten (vakanties/feestdagen 3 nachten)

- aankomsten alleen op maandag t/m vrijdag (bij vakanties en feestdagen geldt het bovenstaande)

- de genoemde prijzen gelden bij een bezetting van 2 volwassenen en 2 kinderen tussen de 3 en 17 jaar (familiesuites) en 2 volwassenen (tweepersoonskamers). Een meer- en minderprijs wordt berekend als er andere bezetting is: 10 euro per nacht per kind komt er dan bij of gaat er af, of 20 euro per nacht per volwassene.

Geen huisdieren toegestaan.

Faciliteiten

In de hal van het koetshuis kunt u naar hartelust boeken, tijdschriften en spelletjes pakken. Alle ruimtes zijn voorzien van een eigen ruime badkamer, een comfortabel zitgedeelte met tv, dvd-speler en een draadloze internetverbinding. Iedere suite heeft een eigen terras, waar ’s morgens bij mooi weer ontbijt wordt geserveerd. In de zeer ruime tuin zijn de sauna en zelf op te stoken hot tub -met uitzicht over de landerijen- vrij te gebruiken. Fietsen (met of zonder kinderzitjes) en een grote bakfiets zijn op basis van beschikbaarheid vrij te gebruiken.

Kinderen

Suite 1 en 2 en 5 zijn zeer geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen. Er is speelgoed voor iedere leeftijd, kinderboeken en diverse kinder-DVD’s. In de hal bevinden zich een magnetron en koelkast. In de tuin is een supergrote trampoline (veilig ingegraven!), een zandbak en een speeltuin voor de kleintjes.

Diner

In de omgeving zijn veel goede restaurants (wij adviseren u graag bij uw keuze).

Ontspanning

Naast eigen terras kunt u gebruikmaken van meerdere lommerrijke zitjes in de tuin, van de sauna, jeu-de-boulesbaan en de hot tub. Natuurlijk kunt u zich ook terugtrekken in uw suite met een boek, tijdschrift of DVD uit de hal.