locatie

Geschiedenis

Madame Lescaut – Logies en ontbijt is gevestigd in het koetshuis van een monumentale rentmeestersvilla in het Overijsselse Vechtdal. De villa werd in 1879 gebouwd in opdracht van rentmeester/vervener Roelof ten Cate. In de loop der jaren heeft de villa dienst gedaan als rentmeesterskantoor, dokterspraktijk, pension, camping, pannenkoekenrestaurant en clownsparadijs.

Omgeving

Lutten ligt in Noord-Oost Overijssel, tussen Hardenberg, Dedemsvaart en Slagharen. De villa is een perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietsroutes. De Duitse grens ligt op een steenworp afstand (minder dan 20 kilometer). Verder zijn er talloze uitjes voor groot en klein in de regio: de tuinen van Mien Ruys, de botanische vijvertuinen van Ada Hofman in Loozen, het Noorderdierenpark in Emmen, ponypark Slagharen en nog veel meer. Meer informatie hierover vindt u op www.vechtdaloverijssel.nl. In uw suite ligt een map met toeristische informatie voor u klaar.

Routebeschrijving

<a href=”http://www.detelefoongids.nl” mce_href=”http://www.detelefoongids.nl” target=”_blank”>De Telefoongids, Bedrijvengids, telefoonnummer</a>

Neem op de A28 afslag 22 (Dedemsvaart/Nieuwleusen). Onderaan de afslag linksaf  richting provinciale weg. Meteen bij de stoplichten rechtsaf richting Dedemsvaart. Bij de tweede rotonde (na ongeveer 20 minuten rijden) rechtsaf. Na een paar honderd meter is er weer een rotonde. Daar ga je linksaf. Na enkele kilometers ligt de villa, net voorbij de elektriciteitsleidingen over de weg.