gastenboek

Superstek om twee dagen heerlijk te ’cocoonen’ na de drukte van ons trouwen en voor onze verhuizing. De hottub aanmaken incl houthakken is een hele beleving (thuis wassen we de rooklucht wel uit onze kleren) maar als ie brandt….super. Uitzicht met koeien en haasjes. Echt vrij en relaxed. De nespresso was optimaal. Heerlijk bad en gezellige bedstee. Kortom dank en groet Monique

Vergeet ze bijna om je nog te bedanken voor het heerlijke ontbijt, de extra koffie en de dubbele fruitsalade… Tot ziens, Mirjam-Wageningen

Wij hebben erg genoten van jullie gastvrijheid en de mooie suite!! Wat een toewijding en wat een heerlijk ontbijt. De hot tub is zeker een goede aanwinst, overwegen waard om er zelf ook eentje aan te schaffen. Ook onze dochter Jitte heeft erg genoten van de gigatuin en speelkameraad Dagmar.

Tot ziens Marc en Manilde, Jitte & Fiene-Amsterdam

Veel dank voor de verzorging. Het was echt een feest om hier een verjaarsontbijt te hebben. Nu wij beiden gerechtigd zijn om van ons pensioen te genieten, kome we vast nog eens terug. En voor de tussenperiode veel succes gewenst.

Ellen en Nico Visjager-Edam

Met zijn tweetjes hebben wij in suite drie gezeten. Wat een verrukkelluk uitzicht op jullie prachtige grote tuin. In de verte spelende kinderen in de speeltuin en direct voor de suite een heerlijk eigen terras met plantenborders waar Mien Ruys nog van zou kunnen leren ;-) .
Prachtige details in de suite met mooie luxe badkamer en een heerlijke nespresso machine (die komt er thuis ook). Het stopcontact direct naast de deur voor onze electrische fietsen was het toppunt!

Martin en Bea, Schoonhoven

We hebben heel erg genoten van onze overnachting met ontbijt. Ons eerste contact (door de telefoon) was al prettig verlopen. We zijn erg gastvrij ontvangen, er is hier zoveel moois!! De kinderen (9 en 11) wilden al om 7 uur naar bed, zo spannend was de bedstee voor ze. Uiteindelijk sliepen ze pas om 12 uur, de spanning was te groot. Wij komen vast nog eens terug, mijn ouders zelfs volgende week al. Veel succes met je as. zoon, leer hem maar lekker in de tuin te werken.

lieve groetjes, Trees, Manon, Gino & Delano-Stein

Het was genieten! Lekker in de hottub, voetballen in de tuin, fietsen door de omgeving, eten bij de Bokkepruik, de high-tea, het verrukkelijke ontbijt en de heerlijke bedden! Het was een warm bad!!

groet van Jeroen, Anne & Seb-Harderwijk

Jullie hebben Amsterdam ingeruild voor een prachtige plek. Een stap die iedereen misschien wel zou willen nemen. Rust, vrijheid, wat een luxe! Met deze mooie bed&breakfast laten jullie de gasten ook een aantal dagen hiervan genieten. Mooi ingerichte suites, een heerlijk ontbijt, extra service en een warm welkom maken dit compleet. Het meedenken met jullie gasten (zelfs naar Giethoorn bellen met een restaurant tip) maakte het af…:-)

bedankt! lieve groet Ewald, Kitty & Norah- Delft

Wij hebben genoten van ons verblijf hier. Het begon al bij de ontvangst. Heel warm. Er is duidelijk oog voor detail geweest bij de inrichting, maar ook de verzorging. Passie straalt ervan af! Gewoon in één woord:geweldig! Ontbijt op het terras op een tijdstip dat het ons het beste uitkwam, is ook weer zoiets bijzonders. Niet te spreken over de locatie vh ontbijt-op ons eigen terras wederom geweldig! De hottub en de sauna hebben we niet uitgeprobeerd vanwege tijdgebrek. Maar wie weet de volgende keer… In ieder geval dank voor zo’n heerlijk en warm verblijf en jullie krijgen van ons een dikke 9,5!

groetjes Bert, Judith, Denise en Estelle-Den Haag

—-

Bedankt voor een thuiskomen want zo heb ik de gastvrijheid van jullie ervaren. We komen terug op dit heerlijke oord: de hottub, de sauna, de kamers en ontbijt en de prachtige omgeving niet te vergeten. Manon bedankt voor de fijne gesprekken. Warme groet Ria.  Bedankt dat ik mocht verblijven in een prachtig huis, een prachtige omgeving een heerlijke ’tub’en bij prachtige bewoners. groeten Alinda.

Ria en Alinda-Capelle ad IJssel

Redelijk gestrest vanuit het westen kwamen wij aan in Lutten. Wat een rust! en zoveel groen in de omgeving. De kinderen wilden niet meer weg. Lekker ravotten in de tuin en als prinsjes sliepen ze in de bedstee. Na een uur in deze mooie omgeving en fantastische b&b was de hele familie ontspannen. Het enthousiasme dat jullie in deze b&b hebben zitten is heel erg goed te zien!

Wij komen zeker terug! Liefs Gaby, Ingrid, Thijn & Fedde-Amsterdam

Onze eerste ervaring met een bed & breakfast en dan gelijk zo’n fijne!! Wat een prachtig huis, mooie tuin, maar vooral wat een geweldige suite. ‘S avonds zijn de drie mannen voor het slapen gaan nog even lekker wezen relaxen in de hottub, met uitzicht over de weilanden, Superdeluxe! Wel eerst wat hout hakken natuurlijk om de boel warm te stoken. Stoer!! Ook het ontbijt was erg goed. Vers fruit, jus d’orange, koffie thee, lekker brood etc. kortom pure verwennerij.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen en het warme ontvangst!

Eden,Jasper, Hedy, Eugéne-Rotterdam

Liefe manon, toen ik/wij het huis zag/zagen waren we helemaal weg en die slaapkamers met dat deurtje ook de bedkamer was echt toppie. We dachten dat het een stom boerderijtje was het huis is echt mooi, leuke dingetjes enzo, mooie achtertuin, lampen mooi. piccobello!!!

xxx Demi & Anisha

Toen ik gisterenmiddag op de valreep nog een onderkomen zochtg, had ik nooit kunnen bevroeden dat ik met mijn gezin in zo’n luxe familiesuite de nacht zou doorbrengen. Super! We hebben heerlijk geslapen, Demi, Anisha en Jake in het bedstede, jammer genoeg hadden ze de rolluik naar beneden gehaald dus een sterrenhemel hebben ze gemist. Wat een rustige omgeving, heerlijk om zo wakker te worden. We hebben de hottub deze keer overgeslagen, behalve Kenneth dan, die heeft enorm genoten met z’n glas whiskey. Bedankt voor de goede zorgen. Groetjes en tot ziens. Sunita Bahadoer en gezin- Vlaardingen.

zeer geachte en lieve mme Lescaut, Wat een ongekend genoegen om te vertoeven in jullie prachtige onderkomen. Toegegeven, de verwachtingen waren hooggespannen. De verhalen die ik hoorde over het lusthof Lutten zorgden daarvoor. Maar zo mooi…….dat had ik niet durven dromen. Prachtige kamer, heerlijke bedden, knusse bedstee, sterrenhemel vanuit de hottub en ‘godin frankrijk’ ontbijt op terras. Ik ben diep onder de indruk van de zorg en liefde waarmee jullie dit doen. Wij komen terug, reken maar! En we sturen een foto van ons in de luchtballon boven Lutten.

veel liefs Stef- Amsterdam

We zochten een plekje in de natuur en we hebben het gevonden. Wat een prachtige plek, wat een mooie suites, alles is gedaan met veel liefde. Zo fijn met kindjes. We komen snel weer terug.

liefs Robin, Simone, Manou -Amsterdam