Hip of niet?

Ik ben niet hip, integendeel. Ik weet niets van de laatste musthaves, theaterfestivals waar je Echt Heen Moet, het nieuwste model Little Black Dress en recentelijk geopende kekke eetgelegenheden waar je al dan niet in het donker dineert. Doorgaans heb ik daar vrede mee. Ik sus mezelf met de gedachte dat ik drie kinderen heb gebaard, dat er mensen naar mijn b&b komen zonder dat ik rondloop in de laatste mode en gekapt ben door een uberhippe nieuwe kapster.
En toch. Laatst had ik Saskia Groenheijde te gast hier, met vriend en neefjes. Zij heeft naast haar vierdaagse baan twee websites: www.sasenco.nl en www.bijzondere-adresjes.nl
Ze sprak over Pinterest, Etcy.com, manieren om de laatste trends te volgen en allerlei mogelijkheden om je dagelijkse belevenissen met de wereld te delen. En gek genoeg sloeg de schrik me om het hart: mijn gezapigheid was in één klap verdwenen. Alle dingen waar ik voorheen vrede mee had gaan overboord: tijd voor een revolutie in Lustoord Lutten. De zwangerschapskilo’s gaan er na twee jaar eindelijk af en dan ga ik me toch echt eens verdiepen in de laatste mode, voordat mijn dochters gaan zeggen dat ik ouderwets ben en niet meer met mij over straat durven.

Reacties zijn momenteel niet toegestaan.