Gehaktballen

gehaktballen

Iedereen die wel eens een huis (succesvol) heeft verbouwd kent het geheim van gehaktballen. Die hebben namelijk een magische werking. Ze zorgen ervoor dat iedereen, ook gedurende de minst benijdenswaardige klussen, supergemotiveerd blijft! Na een ochtend van noeste arbeid gaat er helemaal niets boven een gehaktbal. Een beloning voor de gedane klus en een opsteker voor de middag. Het punt is alleen: hoe kom je aan gehaktballen?

Mijn schoonouders bleken van onschatbare waarde. Een jaar lang draaiden ze onvermoeibaar de allerlekkerste ballen. Iedere week sjouwden ze hier dapper een tas vol met gehaktballen naar binnen. Zo hielpen ze ons -en iedereen die ons hielp- door de donkerste en diepste dalen van het afgelopen jaar. Hulde!

Reacties zijn momenteel niet toegestaan.