Open(ing)

paasvuur.jpg
Een opening suggereert een rood lint dat doorgeknipt wordt door een of andere hoogwaardigheidsbekleder. Liefst Maxima, maar ‘gewoon’ de burgemeester mag natuurlijk ook. Nu heeft Lutten geen burgemeester en ik geloof niet dat Maxima in haar taakomschrijving iets heeft staan van ‘het doorknippen van rode lintjes voor overenthousiaste bed & breakfasteigenaren’. Daarbij komt dat we na een verbouwing van bijna 13 maanden simpelweg geen puf meer hadden om een spectaculair openingsfeest te organiseren.

Eerste paasdag hebben we dus de tent voor geopend verklaard in gezelschap van onze eerste gasten. Na een uitgebreid paasdiner aan een hele lange tafel zijn we in het stikdonker door drassige weilanden naar het Paasvuur gelopen. Een typisch streekfenomeen dat we onze Westerse gasten niet wilden onthouden. Ik denk ook niet dat ze het snel zullen vergeten (en dan vooral de terugrit achterin de caddy van Boer en Goede Buur Richard die ons met piepende banden terug naar huis bracht).

Maar dit kleine feestje wordt zonder enige twijfel binnenkort gevolgd door een echt openingsfeest, met of zonder Trix en Alex!

1 Reactie op “Open(ing)”

  1. barbara, martin, sarah en fenna zegt:

    Nou, wij waren een van die gasten en vonden het een eer dat we als eerste een van de suites mochten uitproberen. En dat was zeer de moeite waard! Luxe, heel stijlvol en gezellig. Wij hebben genoten!