Ultieme plek

Relaxhoek tuin

Op de foto tonen we alvast een klein voorproefje van de plek waar wij of onze gasten straks hopelijk avond aan avond gaan doorbrengen. Links de sauna, rechts de hot tub. In het midden (op de plek van het oranje plastic) komen houten ligstoelen en een buitendouche. Op de plek waar nu paaltjes staan groeit straks struikgewas voor de privacy. Vergezeld van een glaasje van het een of ander hoor je dan de vogels kwetteren en zie je de koeien staan in de avonddauw.

De leverancier van de hot tub vertelde dat hij jaren geleden zo’n bad had neergezet bij een boer en boerin – midden in het weiland. En iedere avond, zomer en winter zitten ze in bad, tussen de koeien. Toen ik dat hoorde kon ik alleen maar dromen dat wij hetzelfde gevoel krijgen als de boer en boerin wanneer we na gedane arbeid in de tobbe kruipen.

2 Reacties op “Ultieme plek”

 1. jochem zegt:

  beste madame lescaut
  Is het al mogelijk om een reservering te maken. Al lezend zien wij al uit naar een paar dagen ontspannen en genieten in lutten.
  vriendelijke groet,
  Jochem U.

 2. Wim zegt:

  Hoi Jurgen en Manon,

  Wat een enorme uitdaging, maar het wordt geweldig. Wim heeft al heel wat uurtjes bij jullie doorgebracht, en ik mocht van-middag even mee kijken waar hij zijn energie kwijt raakt. We wensen jullie heel veel succes en komen zeker nog een keertje weer langs! nogmaals veel succes en tot ziens.

  groetjes Wim en Henny