Hoera!

Kijkje in de doucheVan dichtbij

Het mozaiek zit op de muur! En het ziet er nog veeeeel mooier uit dan ik had durven dromen… Met veel hulp van supergeduldige timmerman annex tegelzetter Henk (ik, na het plakken van het eerste matje: ‘AAAAH-IK HEB HET VERKEERDE MATJE AANGEGEVEN!’ hij: ‘ach, dan halen we het er toch weer af, geeft niets’) zijn alle -zorgvuldig genummerde- tegels erop geplakt. Hij was het toppunt van Zen terwijl ik zachtjes tegen mezelf fluisterde dat het allemaal goed zou komen. En dat kwam het.Bij het verwijderen van de plakfolies zijn er weer wat tegels losgekomen die mijn vader gaat restaureren. Na de eerste tegeltjes denkt hij erover om mozaiekrestaurateur te worden. Wat zoiets niet teweeg kan brengen.De eerste reacties van mensen ‘ter plaatse’ waren erg positief. Zozeer zelfs, dat een van hen de volgende dag met zijn vrouw terugkwam om het aan haar te laten zien! Dat is toch een geweldige beloning voor de noeste arbeid van de afgelopen tijd.

2 Reacties op “Hoera!”

  1. Jobo zegt:

    Jahoor ik zit te giechelen en zie het voor me.
    ik denk dat ik ook een tegeltalent bezit ergens diep in me, wellicht is er in januari nog wat te doen…
    Anders richt ik me bijzonder graag op SLOOPwerkzaamheden!

  2. barbara zegt:

    wow jongens, wat mooi geworden!!!